• Tel: 089 71 22 10
  • Academie Lanaken Bilzen Zutendaal

Opendeurdag

Kunstkoepel / Academie voor Muziek en Woordkunst-Drama laat leerlingen spelenderwijs kennis maken met instrumenten en theater

Leerlingen die momenteel in het 2de leerjaar van de basisschool zitten kunnen vanaf

1 september 2019 onmiddellijk met instrument starten. Daarom laat Kunstkoepel op haar ‘opendeurdag’ leerlingen kennismaken met alle disciplines. Deze opendeurdag vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 van 9u30 tot 12u15.

Locatie: hoofdschool van de academie op de Biesweg 20 in Gellik

 Alle disciplines worden via een doorschuifsysteem, begeleid door gidsen, kort voorgesteld.

Het is dus een ideale gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met de werking, het aanbod en het artistieke peil van de Kunstkoepel. Uiteraard zal deze voorstelling ook bijdragen tot een bewuste keuze van het instrument.

 Twijfelt u/uw kind dan nog tussen een aantal instrumenten? Geen probleem. Traditiegetrouw organiseert de Kunstkoepel einde januari en februari een opendeurmaand. Hierbij worden elke avond om 18.30 uur 2 à 3 disciplines voorgesteld en uitleg verstrekt.

 Woensdag      30/01/19          koper, gitaar en groepsmusiceren

Donderdag      31/01/19          gitaar, groepsmusiceren

 Het rooster van februari vindt u in de volgende editie van attent of op deze website.

 Let op: 6- en 7-jarigen kunnen nog niet met instrument starten. Zij hebben wel de mogelijkheid om in te schrijven voor “initiatie in muziek en woord” met o.m. spelen met ritmiek, melodie en woorden.